Pozvánky

Česká metalová legenda Arakain slaví 40 let na hudební scéně a vystoupí v O2 universu

Nejúspěšnější česká metalová legenda ARAKAIN bude slavit v průběhu celého roku 2022  40. výročí své existence na hudební scéně. Na jaře začne sérii samostatných koncertů po České republice, v létě se zúčastní řady festivalů, slavností a celé tažení zakončí výročním koncertem         28. ledna 2023 v pražském O2 universu.

Arakain si bude připomínat neuvěřitelné 40. výročí svého vzniku sérií koncertů s repertoárem z celé historie, abychom si tak s fanoušky zrekapitulovali ty největší hity naší éry. Vrcholem a zlatým hřebem slavnostního roku pak bude největší megakoncert v historii za účasti bývalých zpěváků a to v pražském O2 universu. Tím se tento slavnostní rok uzavře a dá-li metalový Bůh, pošle Arakain do páté dekády své existence“ zve za celou kapelu kytarista a spoluzakladatel Jiří Urban.

ARAKAIN je dávno pojmem v tuzemské kultuře a zárukou standardu vysoké úrovně. Ve svém žánru je stoprocentně legendou nejen kvalitou, ale už i délkou svého působení na české rockové scéně.

Kultura Z archivu

Návštěvy u pana Greena – když homosexuál pomáhá židovi

Ross Gardiner je úspěšný mladý muž z dobře situované rodiny, který by mohl mít vše, na co jen v životě pomyslí. Jedinou, o to intenzivnější bolest v životě, mu způsobuje nepochopení a odsouzení jeho homosexuální orientace. Ross Gardiner je úspěšný mladý muž z dobře situované rodiny, který by mohl mít vše, na co jen v životě pomyslí. Jedinou, o to intenzivnější bolest v životě, mu způsobuje nepochopení a odsouzení jeho homosexuální orientace u vlastní rodiny. Pan Green, o dvě generace starší ortodoxní žid, žije po smrti své ženy osamělým životem.

Rozhovor s hercem a režisérem Miroslavem Táborským

Potvrdí V hodině rysa existenci zázraku?

Život ochotníkův – rozhovor s Petrem Bendlem

Divadlo v Řeznické představilo Relativitu

Kolečkova Kleopatra nastavuje zrcadlo

Miroslav Táborský exceloval v Blázinci a přidal k tomu rozhovor

Luba Skořepová

Útěky za vlastní identitou

AnderSen – návrat k dětským děsům

Hermuch Media – autorská publikační a fotografická činnost © Freelancer ID Luci BIPOLAR PRESS je mediální portál v oblasti kultury, fotografie, psychologie a pohledu na veřejně známé osoby bez masky. Obsah článků a fotoreportáží je zdarma. Podpořit mě můžete kliknutím na „To se mi líbí“ na FB Hermuch Media, sledováním Instagramu @idlucifoto a nabídkou spolupráce.