Spolupráce

Rádi byste mě jakýmkoliv způsobem v mé práci podpořili nebo se mnou spolupracovali? Neváhejte mě prosím s nabídkou spolupráce kontaktovat.

Nejlépe mě podpoříte nabídnutými zakázkami novinářské, publikační, fotografické a realitní činnosti.  Zároveň nákupem v obchodě Hermuch Media, neboť každým nákupem přispějete na výcvik a činnost Teddy Help, kteří pomáhají těm, kteří jejich pomoc potřebují.

Rádi byste Teddy Help jakýmkoliv způsobem podpořili? Budeme Vám velice vděčni, neboť nevyužíváme žádných státních příspěvků či dotací a tuto činnost není možné financovat pouze z vlastních finančních zdrojů. Výsledkem nalezení sponzora Teddy Help je možnost zajištění daných služeb pro klienty zdarma. 

Staňte se součástí Teddy Help Family, která vykonává smysluplnou činnost, jejímž cílem je především psychicky podporovat lidi s fyzickými a psychickými problémy, a to v rámci podpůrné terapie a snahou vykouzlit alespoň na chvíli úsměv na jejich tváři.

Jak nám můžete pomoci:

  • Nabídkou honorovaných zakázek (fotografické, realitní, novinářské, publikační aj.), které jsou hlavním zdrojem financování Teddy Help.
  • Každým nákupem v obchodě Hermuch Media přispějete na výcvik a činnost Teddy Help, kteří pomáhají těm, kteří jejich pomoc potřebují. Vytváříme zároveň i speciální kolekci Teddy Help výrobků, které při jejich využívání rozšíří povědomí o našem Teamu. V tomto případě nás nepodpoříte pouze finančním darem, ale za své peníze obdržíte i Vámi vybraný produkt nebo službu.
  • Zasláním finančního daru, který bude využit k výcviku terapeutické činnosti a aktivizačních programů, zajištění stravy a zdravotní péče Teddy Help, dopravu/pohonné hmoty ke klientům a další nezbytné výdaje, bez kterých nelze tuto činnost zajistit.
    Peněžní dary je možné poukázat bankovním převodem na číslo účtu: 1000020305/3050.
    U dané transakce je možné do poznámky uvést Vaše jméno, příp. e-mailový kontakt,  abychom Vám následně mohli zaslat poděkování za Vaši podporu.
  • Pro jakoukoliv činnost je důležitá finanční jistota minimálně v časovém horizontu několika měsíců…pokud bychom nalezli dlouhodobějšího sponzora pro naši činnost, příp. sponzora s vyšším sponzorským darem, umožní a daruje nám i tuto jistotu a možnost soustředit se na hlavní poslání naší činnosti.
  • Vzhledem k tomu, že jsou Teddy Help hodně na cestách, uvítali bychom pomoc i v této oblasti ve smyslu tváře/čumáčků automobilové značky s možností využívání automobilu, případně finančními prostředky na pohonné hmoty.
  • Jste mediálně „známou tváří“, kterou náš projekt zaujal, má k této problematice blízký vztah nebo nás chce pouze podpořit? Hledáme patrona, který si nás vezme pod křídla.
  • Mohou nás podpořit i média, která zveřejní články, rozhovory či fotografie Teddy Help.
  • Nabídnutými honorovanými zakázkami publikační a fotografické činnosti idluci.cz, část zisku je použita k podpoře Teddy Help 
  • Budeme vděčni za umístění našich bannerů, letáků nebo našeho stánku na kulturních, společenských a prodejních akcích.
  • Pokud jste výrobci praktických předmětů či textilu, nebo nabízíte potisk předmětů, i Vám budeme vděčni za naši podporu.
  • Sdílejte prosím odkaz na naše webové stránky na sociálních sítích mezi svými přáteli, ve skupinách a upozorněte na naši činnost osoby,
    o kterých se domníváte, že je náš projekt nenechá lhostejnými, případně osoby a zařízení, která by mohla naše služby využít.
  • Umístěte prosím náš propagační banner na Vaše osobní či firemní webové stránky, samozřejmě lze výměnou.
  • Řekněte o nás prosím co největšímu okruhu lidí, neboť pouhé slovo bývá leckdy největší a nejúčinnější formou propagace. 

Neváhejte mě samozřejmě prosím kontaktovat e-mailem i s nabídkou jakékoliv jiné formy spolupráce.

Zároveň ráda jakýmkoliv způsobem podpořím smysluplné akce a projekty.

Podporuji

Cesta za snem, z.s.
…bez bariér, bez předsudků…
…pomoc lidem k aktivnímu a plnohodnotnému životu bez bariér…

The Tap Tap
…kapela studentů a absolventů školy Jedličkova ústavu…
   

Spolupracuji

Robin Suchánek

Robin Suchánek

Jakub Skyva

Kontakt:
Foto Luci
Luci – fotografka, makléřka
E-mail: luci@fotoluci.cz

Kultura Z archivu

Návštěvy u pana Greena – když homosexuál pomáhá židovi

Ross Gardiner je úspěšný mladý muž z dobře situované rodiny, který by mohl mít vše, na co jen v životě pomyslí. Jedinou, o to intenzivnější bolest v životě, mu způsobuje nepochopení a odsouzení jeho homosexuální orientace. Ross Gardiner je úspěšný mladý muž z dobře situované rodiny, který by mohl mít vše, na co jen v životě pomyslí. Jedinou, o to intenzivnější bolest v životě, mu způsobuje nepochopení a odsouzení jeho homosexuální orientace u vlastní rodiny. Pan Green, o dvě generace starší ortodoxní žid, žije po smrti své ženy osamělým životem.

Rozhovor s hercem a režisérem Miroslavem Táborským

Potvrdí V hodině rysa existenci zázraku?

Život ochotníkův – rozhovor s Petrem Bendlem

Divadlo v Řeznické představilo Relativitu

Kolečkova Kleopatra nastavuje zrcadlo

Miroslav Táborský exceloval v Blázinci a přidal k tomu rozhovor

Luba Skořepová

Útěky za vlastní identitou

AnderSen – návrat k dětským děsům